Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri Bodrum’da!

Apsiyon Yönetici Sohbetleri Bodrum’da!

Tesis Yönetimi Sektörü’nün profesyonellerini bir araya getiren ve geleneksel hale gelen Apsiyon Yönetici Sohbetleri’nin bu yıl üçüncüsü, Konya ve İstanbul Ulus Savoy’un ardından Muğla’da düzenlendi. 15 Ağustos 2024 Perşembe günü Bodrum'da gerçekleşen etkinlikte sektör profesyonelleriyle bir araya geldik. Organizasyonumuz Apsiyon Satış & Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın sunumuyla başladı. Tesis Yönetimi Sektörü'ndeki gelişmelerin ve teknolojik yeniliklerin konuşulduğu organizasyonda; ortak alan sigortası, Tesis Yönetimi Sektörü’nde mesleki yeterliliğin, eğitim ile sertifikasyonun önemi, Kat Mülkiyeti Kanunu, yaşam alanlarının yönetiminde yapay zekâ etkisi, Gelir Vergisi Kanunu, yazlık olarak kullanılan sahil beldelerindeki konutlarda tahsilatlar ve icra takipleri ile kısa dönem kiralama, butik sitelerde kiralama ile artan ortak alan giderleri ve buna bağlı olarak işletme projelerinde kat malikleri lehine yapılabilecekler gibi çok önemli konular gündemi oluşturdu. Hem Bodrum’dan hem de yakın illerdeki yöneticilerin katılımıyla zenginleşen etkinlikte Apsiyon’a entegre olan ürünler anlatıldı. Apsiyon Yazılımı’na entegre bir şekilde çalışan ve yöneticilerin Yönetici Mobil’den takip edebildiği çözümlerin diğer avantajları katılımcılarla paylaşıldı. Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ ve Ozan ÖZEN ortak alanlarda bina, makine kırılması, elektronik cihaz, komşuluk ve işveren mali mesuliyet sigortalarının öneminden bahsettiler. Yıllardır Apsiyon’un çözüm ortağı olan Voltrun Satış Müdürü Osman BARAN “Voltrun ile Şarj İstasyonlarının Yönetimi” isimli sunumu ile etkinlikteydi. BARAN; elektrikli araçlara ait şarj istasyonlarının yönetimi konusunda birçok değerli bilgi paylaştı. Şarj çözümleri konusunda fikirler verdi. 

Apsiyon Yönetici Sohbetleri Ulus Savoy’da!

Apsiyon Yönetici Sohbetleri Konya’da!


Katılımcılar, profesyonellerle buluşarak toplu yaşam alanlarını yönetirken karşılaştıkları sorunları, işin uzmanlarına sorma fırsatı buldu. Apsiyon Akademi Direktörü Y. Müh. Ozan ÖZEN, Eğitmenler Avukat Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST ve Aşkın ÇİFTÇİ kendilerine yöneltilen tüm sorulara yanıt verdi. Etkinlikte; A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı ve Apsiyon Akademi ve üniversite iş birliği ile düzenlenen e-Devlet Kayıtlı Site Yöneticiliği Online Eğitimi ve Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavı hediye edildi. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu etkinlikte Apartman, Site ve Tesis Yönetimi Sektörü’nün daha iyi bir noktaya taşınması için yeni fikirler tartışıldı. Bodrum gibi lüks, çoğunlukla butik konut sitelerinin ve kooperatif yönetimlerinin yer aldığı yazlık beldelerdeki yönetim işinin büyükşehirlerden farkı masaya yatırıldı. 


Apsiyon Akademi oturumunda konuşulan konulardan bazı başlıklar şunlardı:


📍 Mevzuat ve Sektörel Sorunlar
📍 Kat Mülkiyeti, Tebligat, Borçlar, İcra ve İflas, Gelir Vergisi, Türk Ticaret, Kişisel Verilerin Korunması Kanunları
📍 İşletme Projesi (bütçe), Kullanılacak Defterler, Kesin Hesabın Verilmesi
📍 Kıdem Tazminatı
📍 Deprem - Riskli Yapı & Kentsel Dönüşüm
📍 İş Güvenliği, Risk Değerlendirmesi & Acil Durum ve Eylem Planı
📍 Dask (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) yeni adı ile ZDS’de dikkat edilecekler, neden yeterli güvence sağlamadığı  

Eğitim Önerisi: e-Devlet Kayıtlı Site Yöneticiliği Online (Senkron-Canlı) Eğitim Programı

Apsiyon Akademi’yi Tanıyalım

Apsiyon olarak katılımcılarımızın ve çözüm ortaklarımızın katkılarıyla keyifli bir Yönetici Sohbetleri’ni daha geride bıraktık. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere.


Etkinlik fotoğrafları için tıklayın.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir