Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon’dan Site Yöneticilerine Özel Yapay Zekâ Asistanı

Apsiyon’dan Site Yöneticilerine Özel Yapay Zekâ Asistanı

Toplu yaşam alanlarının yöneticilerine ve sakinlerine çözümler sunan Apsiyon, bu kez sadece site yöneticilerinin ve profesyonel yönetim firmalarının yardımına koşan bir dijital asistanla hizmet sunmaya başladı. Apartman, site, AVM, iş yeri, tesis gibi toplu yaşam alanlarının kolay ve verimli şekilde yönetilmesi için yazılım hizmeti sunan Apsiyon, site yöneticilerinin ve profesyonel yönetim firmalarının idari ve hukuki konularda danışabileceği bir dijital asistan geliştirdi. Apsiyon Site Yönetici Asistanı: ASYA ile yaşam alanlarının yönetim süreçlerini ilgilendiren tüm hukuki, mali ve idari konularda yöneticilerin yardımına koşuyor. Bir veya birden fazla sitede yöneticilik yapan kişiler, yönetimde karşılaştıkları sorunlara bu asistan sayesinde Türkiye’deki kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde çözüm bulabilecek. Her yönetici, +90 216 706 93 90 numaralı telefon üzerinden ASYA ile iletişime geçebilecek. Yönetim esnasında takıldıkları, yanıt aradıkları soruları 7/24 sorabilecekler. Tüm yöneticiler ASYA’yı WhatsApp uygulaması üzerinden kolayca kullanabilir. Aklına takılan tüm soruları yazılı ve sesli olarak iletebilir. Türkiye vatandaşı olmayan ya da ana dili Türkçe olmayan yöneticiler de sorularını istedikleri dilde sorup yanıt alabilecek. ASYA, tüm dünya dillerinde iletişim yeteneği ile hizmet verecek. Tüm sorularını yazılı ve sesli olarak iletebilecekler. Böylece yönetim süreçlerine hız kazandırabilecekler.
ASYA: Apsiyon Site Yönetici Asistanı ile Tanışın!

Apsiyon’da Yapay Zekâ Teknolojisi
Türkiye’de daha önce bir örneği olmayan ASYA hakkında konuşan Apsiyon’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret TÜRK; “Yaşam alanlarında yapay zekâ dönemini Apsiyon Dijital Asistan ADA ile başlattık, ASYA ile devem ediyoruz. ASYA ile tüm yöneticilerimize çok daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Onlara zaman kazandırmak ve bilgiye ulaşmalarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde yöneticilerimizin uygulamada karşılaştıkları sorunlara çözüm üretiyoruz. ASYA’nın sektörümüze hayırlı olmasını dilerim.” dedi. 
 
Kat Mülkiyeti Kanunu, Gayrimenkul Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Tebligat Kanunu, Arşiv ve Güncel Yargıtay Kararları, İçtihatlı Kat Mülkiyeti, Gayrimenkul ve Emlak Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Konuları, Kapıcı ve İşveren İlişkileri, Gayrimenkul Kiralama Hakkında Mali Bilgiler, Site Yönetiminde Muhasebe Uygulamaları, Türk Medeni Kanunu’nda Toplu Yapılar ve Toplu Yapı Yönetimi, Ulusal Meslek Standardı Tesis Yöneticiliği ve İşletmeciliği, Kentsel Dönüşüm, Yöneticinin İstifası, Bina Enerji Yöneticiliği, Tapu Yöneticiliği gibi daha birçok başlıkta çözüm sunuyor. 
 
ASYA ile +90 216 706 93 90 numarası üzerinden hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.   
 
ASYA ile konuşmak için tıklayın.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir