Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon 12 Yaşında!

Apsiyon 12 Yaşında!

Apartman site yönetim yazılımı Apsiyon bugün 12 yaşında. Toplu yaşam alanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için teknolojiyi ve yüksek kaliteyi odağında tutan Apsiyon, bugün 12. yılını kutluyor. Kurulduğu günden bu yana toplu yaşam alanlarındaki herkese pratik ve şeffaf bir yönetim platformu sunarak site sakinlerinin, site yöneticilerinin, profesyonel yönetim firmalarının ve tedarikçilerin, yaşam alanı içerisindeki ihtiyaçlarını keyifli ve pratik bir şekilde karşılıyor. Bugün, aidat takibinden finans ve raporlamaya, sayaç okuma ve faturalandırma sisteminden, tur kontrol sistemine, plaka tanıma sisteminden sanal santral sistemine kadar sayısız çözüm sunuyor.


“Bugün, Apsiyon’un kuruluşunun 12. yılını kutluyoruz.


Tam 12 yıl önce, büyük bir heyecan ve inançla çıktığımız bu yolculukta ilk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden, her geçen gün daha da büyüyen bir aile olduk. Birlikte çalışarak, birbirimize destek olarak karşılaştığımız zorlukların üstesinden geldik ve her seferinde daha da güçlendik.


Apsiyon’u kurarken hayalimiz Türkiye’nin en başarılı Startup’larından birini kurmak olduğu kadar aynı zamanda topluma faydalı bir değer yaratma arzusuydu. Bu arzunun peşinde giderken sayısız projeye imza attık, on binlerce sektör profesyonelinin hayatını kolaylaştıran çözümler ürettik. Teknolojiyi ve insanı merkezine alan yenilikçi yaklaşımlarımızla sektörümüze yön verdik ve vermeye devam ediyoruz.


Bu yolculukta emeği geçen herkese, her bir ekip arkadaşıma, iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve bize inanan ve destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Sizler olmadan bu başarıyı elde edemezdik.


Apsiyon Ailesi olarak daha nice başarılarla dolu yıllar geçireceğimize inancım tam. Hep birlikte, daha büyük hedeflere ulaşacak, daha çok insanın hayatına dokunacak ve daha nice yeniliklere imza atacağız.


İyi ki doğdun! İyi ki varsın Apsiyon!”


Kudret TÜRK
Apsiyon CEO


Kurulduğu günden bu yana girişimci ruhu ve değer üretme odaklı bakış açısıyla büyüyen Apsiyon, yıllar içinde edindiği tecrübesiyle hizmet verdiği kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda alt markalar da geliştirerek yepyeni alanlarda çok sayıda kişiye ulaştı.

Apsiyon Yazılımı

Apsiyon Yazılımı apartman, site, rezidans, iş merkezi ve AVM gibi yaşam alanlarının yöneticilerine dijital asistanlık yapan bir platformdur. Konut sakinlerine ve yöneticilere sayısız hizmet sunar. Yapay zekâ teknolojisiyle geliştirilen Apsiyon Blue ve Apsiyon Black paketlerle yöneticilerin ve yaşam alanlarının ihtiyaçlarına uygun optimum veya kapsamlı çözümler sunar. Entegre çözümleri sayesinde tüm takip ve kontroller anlık olarak aynı ekran üzerinden yapılabilir. Kaliteli hizmeti, kesintisiz müşteri desteği, güçlü iletişimi, eğitimleri ve kitaplarıyla toplu yaşam alanlarının ayrılmaz bir parçasıdır.

Apsiyon Apsis

Apsiyon Apsis, apartman ve bina yönetimini kolay ve sade ekranlar üzerinden ekonomik şekilde yapılmasını sağlayan bir yönetim yazılımıdır.

Apsiyon Akademi

Apsiyon Akademi, profesyonel kadrosuyla apartman/ site yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri, profesyonel yönetim firmaları ve yöneticilik yapmak isteyenlere yönelik özel eğitimler veren bir akademidir.

Apsiyon Sigorta

Apsiyon Sigorta, Apsiyon’un kuruluşunun 10. yılında, bireysel ve kurumsal sigorta çözümleri sunmak için geliştirilen bir hizmettir.

Apsiyon Teknik

Apsiyon Teknik, sayaç okuma ve faturalandırma, elektronik güvenlik sistemleri, plaka tanıma sistemi, kartlı ve hızlı geçiş sistemi vb. hizmetleri kapsayan teknik çözümlerdir.

Apsiyon Yeşil

Apsiyon Yeşil, toplu yaşam alanlarındaki tüm bireylerin sürdürülebilir bir dünya için farkındalık kazanmasını hedefleyen, Apsiyon Ailesi’nden, iş ortaklarımıza, kullanıcılarımıza ve destekçilerimize yayılan bir oluşumdur.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir